Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sabun büyüsü, yapıldığı kişinin duygusal durumlarında negatif bozulmalar gerçekleşmesini sağlayan, aniden depresyona girme hali, mutsuz ve umutsuz hissederek kendini duygusal anlamda içine kapatma sonuçları doğuran bir büyü çeşididir. Sabun büyüsü, kişinin hayatında olumsuz güçlü etkileri olmasından ötürü kara büyüler kategorisinde sayılmaktadır. Sabun büyüsü, genellikle aşk büyüleri arasında yer alan bir tür etkili büyü çeşididir. Kişiler arasında duygusal bağ oluşturarak, sevgi, tutku ve ilgiyi arttırmayı hedefler. Bu büyü, adından da anlaşılacağı gibi sabun üzerine icra edilir ve genellikle suya atılır veya banyoda kullanılır. Sabun büyüsünün yapılması için belirli nesnelere ihtiyaç duyulmaktadır. Sabun bu ihtiyaç duyulan nesnelerin başında gelmektedir. Sabunun yanı sıra ip ve iğne bu büyünün yapılması için gerek duyulan malzemeler arasındadır .

Sabun Büyüsünü Kimler Yapabilir

Sabun büyüsü, uzman bir medyum tarafından yapılmalıdır. Büyünün uygulanmasında önemli olan bazı etkenler vardır. Bunlardan önemli olanı uzman bir medyumun profesyonel çerçevede bu uygulamayı gerçekleştirmesidir.

Neden Sabun Kullanılır

Sabun büyüsü, adından da anlaşılacağı gibi sabun kullanılarak gerçekleştirilen bir büyü türüdür. Sabun, temizlik ve arınma sembolü olarak bilinir. Bu nedenle, sabun büyüsü de kişinin zihinsel veya duygusal düzeyde temizlenmesini veya etkilenmesini hedefler. Sabun büyüsü yapmak için belirli nesnelere ihtiyaç duyulmaktadır. Sabun bu ihtiyaç duyulan nesnelerin başında gelmektedir. Sabunun yanı sıra ip ve iğne bu büyünün yapılması için gerek duyulan malzemeler arasındadır.